Almanya Vize başvurularında hayatı kolaylaştıran Türkiye’nin en çok tercih edilen Almanya Vize Başvuru Merkezini yakından tanıyın.Almanya Vize Başvuru Merkezi

Teknolojik altyapısını sürekli geliştiren, yüksek hizmet anlayışı ile en ucuz Almanya Vize ücretini sunmayı hedefleyen Almanya Vize Başvuru Merkezi, Türkiye’nin tüm illerinde ikamet eden müracaat sahipleri için Almanya Vize Randevu alım işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirmektedir.

Almanya Vize Başvuru Merkezi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin 1973 yılında üyesi olan marka tescilli Moda Turizmin Markasıdır. Almanya vize randevusu, başvurusu ve Vize işlemleri için müracaat sahiplerine danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. 1973 senesinde Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 0865 Belge numarası ile yetkilendirilmiştir.

Almanya Vize Başvuru Merkezi olarak, Hakkımızda daha fazla bilgiye ulaşmak için Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 1973 yılından beri sayısız başvuru tecrübesi ve Konsolosluk ilişkilerini en sade hali ile www.almanyavizebasvurumerkezi.com web sayfamıza sizler için aktardık.

 Müracaat sahipleri karışık ve meşakkatli olarak bilenen Alman vizesi sürecinde  web sitemizi Almanya vize rehberi olarak kolayca kullanacaktır. Almanya vizesi için gerekli evrakların düzenlenmesi, randevu oluşturulması, dijital parmak izi uygulaması ve müracaatın nasıl yapılması konusunda bilgi sahibi olacaklardır.

Almanya Vize Başvuru Merkezi, bireysel ve kurumsal müşterilerine başvuru, randevu, danışmalık, Konsolosluk süreç takibi, gerekli evrak listesi sunumu ve uçtan uca vize hizmetleri ile katma değerli servisler sunmaktadır.

Türkiye’de Vize işlemlerinin öncüsü Almanya vize Başvuru Merkezi,

  • İstanbul Asya (Anadolu Yakası) Bağlarbaşı Mahallesi. Atatürk Caddesi. No: 415/62 Maltepe/İstanbul
  • E – Mail: info@almanyavizebasvurumerkezi.com
  • Telefon: 4441883
  • Web Sitesi: www.almanyavizebasvurumerkezi.com

Almanya Vize Başvuru Merkezi

  • İstanbul Avrupa kıtası Gayrettepe Adres: Esentepe Mahallesi, Tevfik Erdönmez Paşa Sokak. Diker Apartmanı. No: 26/Şişli / İstanbul
  • Telefon: +90 (0212) 343 30 06

Almanya Vize Başvuru Merkezi, yurt çapında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile Türkiye’de oturma izni bulunan yabancı ülke vatandaşları için web sitesi, çağrı merkezi ve anlaşmalı kurumları ile muhtelif yerlerde Almanya vize başvurusu ve müşavirliği çözümleri sunan: Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığının denetimi ve gözetiminde faaliyet gösteren bir kurumdur.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı yönergeleri kapsamında;  Konsolosluğunun belirlediği kurallar çerçevesinde bireysel ve kurumsal Almanya vizesi işlemleri danışmanlığı hizmeti sağlamaktadır.

Bünyesinde Enformasyon memurluğu sertifikası bulunan, sürekli eğitimlerle desteklediği personeli ile karmaşık ve kafa karıştırıcı olarak tanımlanan Almanya Vize başvuru ve randevu işlemlerinde insanlara sağladığı kolaylıklar konusunda fark yaratma görevi ile hareket ediyor. En yüksek kalitede danışmanlık hizmeti ile en ucuz vize işlemleri sunmayı hedefliyor.

 

 

Almanya Vize Başvuru Merkezi bireysel müşterilerine;

Almanya Vize Başvuru Merkezi
Dünya standartlarında danışmanlık hizmeti başlatan Almanya Vize Başvuru Merkezi, Türkiye’nin 81 iline aynı anda kesintisiz hizmet veren ülkemizin ilk başvuru merkezidir. En iyi müşavirlik hizmeti sunmak için yatırımlarına hızla devam ediyor. Müracaat, randevu, başvuru takibi, Pasaport teslimi alanında süreci kolaylaştıran vazgeçilmez hizmet kalitesi ile bireylere, kurumlara Almanya vizesi danışmanlık hizmeti sunuyor.

Almanya Vize Başvuru Merkezi Kurumsal müşterilerine;Almanya Vize Başvuru Merkezi

Almanya Vize Başvuru Merkezi kurumsal müşterilerine geniş hizmet alternatifleri ile bulut bilişim teknolojisi alt yapısı sayesinde, Ticari vize, bayi toplantısı, Kongre seminer, fuar vizesi hizmetleri ürün ve hizmetleri ile kurumsal müşterilerin yurtdışında rekabet gücünü artırmaktadır.

Kalite Hedeflerimiz

  • Başvuru sahiplerine bütüncül ve eşit bakış açısı ile yüksek kalitede Vize başvuru hizmeti sunmak,
  • Vize sektöründe istihdam yaratmak, Uluslararası standartlarda vize danışmanlık hizmeti sağlamak,
  • Türk vatandaşlarına gerek yurt içi gerekse yurt dışında Vize sektöründe lider olacak şubelerimizi oluşturmak,
  • Hizmet tüm başvuru sahiplerine başvuru öncesi ve başvuru sonrası üstün hizmet standardı sağlamak,
  • Çalışanlarımıza sürekli eğitimler vererek her defasında hizmet kalitesini yükseltip müşterilerimize ve çalışanlarımıza tatmin oldukları saygı ve sevgi ortamını yaratmak.

Değerlerimiz

  • Saygın ve güvenilir hizmet ve çalışma iklimi yaratmak,
  • Başvuru sahiplerine ve çalışanlarımıza saygı,
  • Adil ve hakkaniyetli danışmanlık hizmeti sağlamak,
  • Etkili, verimli ve sürdürülebilir hizmet sunmak.

2024 Yılının Güzel geçmesini dileriz. Vize Başvuru Merkezi ekibi